Tuesday, June 19, 2012

I love All Stars!

I love wearing All Stars, Sneakers or flip flops. In fact that's all i'm wearing when it'spring or summer. I don't have any high heeled shoes..., it's just not me... I know it's so feminine but not for me!! This weekend i enjoyed my new grey All Stars, green trousers and my rediscovered bracelet from 'it's aboni'. It fits so nice together!!

9 comments:

 1. Herkenbaar!! Ik vind schoenen met hakken heel mooi maar als ik ze zelf pas, is het toch niet mijn ding. Soms ook wel jammer.. Maar ik houd ook heel erg van sneakers & gympen enzo!! Leuke armband ook!!
  Xx

  ReplyDelete
 2. Hihi, alleen de flipflops hebben we gemeen en verder geen sneaker hier te bekennen :-). Toch vind ik het er leuk uitzien bij een ander en op jouw foto's en ben nu hard op zoek naar een sneaker die bij mij past...ik vind het echt een crime! Maar na een stedentrip waarbij m'n voeten veel last hadden van al m'n niet handige schoeisel, ben ik toch maar eens op zoek gegaan ;-)

  ReplyDelete
 3. Ik herken het helemaal. Ik ben ook meer een gympje dan een hoge hak. Ik heb ze wel,( ik vind het wel mooi namelijk) maar ik draag ze weinig. Trek toch vaak weer mijn oude Adidas gympen aan (ook onder een jurkje) Prima toch?

  ReplyDelete
 4. He is dit mijn blogje??? ;-)
  Oh nee ik heb niet zo,n mooie armband!!!

  ReplyDelete
 5. Ik zit er een beetje tussen, soms gympies en soms een hak en soms een ballerina. Ik vind je armband echt tè gek :-)

  XX

  ReplyDelete
 6. Ja! Ik vind ze ook zó leuk en stoer en ze lopen gewoon lekker. Ik loop veel op slippers en heb leuke hakjes, maar mijn All stars zijn ook favoriet.
  Jouw grijze kleurtje vind ik ook heel mooi.
  En die armband is helemaal stoer!
  Enjoy je leuke outfit!
  Groetjes, Maaike (frisse rommel)

  ReplyDelete
 7. Ik heb hakken en gympjes, maar het fijnste voel ik me in gympjes!
  Ga morgen ook maar eens shoppen... :))

  ReplyDelete
 8. Ja, gezellig he?
  Voor een paar euro heb je zo'n bosje. Het geld leg je gewoon in een gammel doosje met spinnen erin...

  ReplyDelete